Úvod Profil společnosti Propagace Poptávka Kontakty Obchodní zástupci Dokumenty

Produktové řady

Elianto

Informace o produktu:
Směs je určena pro přípravu specielního chleba s vysokým obsahem rostlinné vlákniny. Kromě vlákniny z obilovin je ve výrobku obsažena také extrudovaná jablečná vláknina. Použité vlákniny mají vlivem velmi jemné granulace zvýšený sorpční účinek a tímto způsobem zvyšují svoji schopnost „čistit" trávicí ústrojí. Ovocná složka spolu s karamelem dávají výrobku jemnou originální chuť, která je podtržena velmi jemným okyselením střídy. Celkový chuťový vjem doplňuje přídavek olejnatých semen slunečnice, které doplňují složení o přírodní neopracované oleje, které mimo jiné také podporují vstřebávání vitaminů a které obsahují významný podíl nenasycených mastných kyselin.

Složení:
Slunečnice loupaná, žitná mouka, pšeničná mouka vlákninová, pšeničný lepek, jablečná vláknina, sladová mouka, okyselující přípravek (pšeničná mouka bobtnavá,regulátor kyselosti (E516, E262), kyselina (E300, E270), sůl, sušená syrovátka, emulgátor E322 sojový lecitin, cukr, enzymy), sůl, kulér.

Balení skladování:
Výrobek je balen do papírových pytlů po 30 kg.
Skladujte v suchu a chladnu.

Trvanlivost:
Doba minimální trvanlivosti činí 6 měsíců.

Receptura na 12 ks:

Mouka T 530 (hladká speciál)  2,6 kg
Mouka žitná 0,4 kg
Elianto  1,3 kg 
Droždí  0,14 kg 
Sůl  0,03 kg 
Kondicioner CH  0,03 kg 
Voda 2,7 litrů
   

Technologický postup:


Míchaní:  4x pomalu 6x rychle (všechny suroviny spolu) 
Navážka:  600gr 1 kus 
Kynárna:  32°C, 70%vlhkost (v půlce kynuti vyndáme, vyklopíme s ošatky, nařežeme a necháme dokynout) 
Pečení 1 krok:  250°C 8min zavřeny odtah
Pečení 2 krok:  210°C 42min otevřený odtah (záleží na druhu pece) 

Home | Tisková verze | Mapa stránek | Kontakty

edited by N.E.S.P.I