Úvod Profil společnosti Propagace Poptávka Kontakty Obchodní zástupci Dokumenty

Produktové řady

Vlašská náplň

Informace o produktu:
Směs je určena pro přípravu náplně do jemného pečiva. Náplň obsahuje konzervant, tak že je určena k výrobě pečiva s trvanlivostí delší než 5 dnů. Receptura je sestavena tak, že umožňuje snadnou přípravu potřebného množství náplně. Náplň je po hydrataci snadno zpracovatelná a rozměrově stabilní. Při pečení nemění výrazně svůj tvar ani objem. V náplni je zastoupena i frakce hrubě podrcených jader vlašských ořechů, což poskytuje zajímavý reologický požitek při konzumaci a zvýrazňuje charakter náplně. Náplň je ochucena vanilkou a chuť je mírně zvýrazněna nepatrným přídavkem skořice a tím je tato náplň jedinečná.

Složení:
Cukr, jádra vlašských ořechů, oves extrudovaný, strouhanka, sojová drť, kukuřičná krupice extrudovaná, sušená syrovátka, bramborový škrob, vanilínový cukr (cukr, etylvanilin), skořice mletá, sůl, konzervant sorbát draselný E202. 

Balení a skladování:
Výrobek je balen do papírových pytlů po 30 kg.
Skladujte v chladnu a suchu.

Trvanlivost:
Doba minimální trvanlivosti činí 6 měsíců.

Receptura na 1,8 kg náplně 

Vlašská náplň 1 kg 
Voda 0,8 litru
Celkem 1,8 kg

Technologický postup:
Na 1 kg náplně nalijeme 0,8 litru horké vody, zamícháme a necháme odstát cca. 2 hodiny.

Home | Tisková verze | Mapa stránek | Kontakty

edited by N.E.S.P.I