Úvod Profil společnosti Propagace Poptávka Kontakty Obchodní zástupci Dokumenty

Produktové řady

JH Hradecká T

Informace o produktu:
Tato směs je určena pro přípravu vícezrnných pekařských výrobků. Použité suroviny mají významný podíl obalových částic obilovin a tím dodávají výrobku vysoký obsah rostlinné vlákniny. Granulace jednotlivých surovin je volena tak, aby směs bylo možné použít jak při ruční výrobě tak i při zpracování v mechanizovaných linkách. Pro obohacení struktury střídy hotového výrobku je do směsi zakomponován podíl hrubších částic pražené sóji a lněného semene. Příjemnou chuť po pražených obilných výrobcích a tmavší barvu dodává přídavek jemně mletého praženého ječného sladu.

Složení:
Slunečnicové semeno loupané, pšeničná mouka, žitná trhanka, kukuřičná krupice, sojová drť pražená, pražený ječný slad, chlebové koření, pohanka loupaná.

Balení skladování:
Výrobek je balen do papírových pytlů po 25 kg.
Skladujte v suchu a chladnu

Trvanlivost:
Doba minimální trvanlivosti činí 6 měsíců.

Receptura na 245 ks:

JH Hradecká T  2,5 kg 
Pšeničná mouka hladká 10 kg
BP6 - 4 0,1 kg
Voda 6 litrů
Olej 0,4 litru
Droždí 0,4 kg
Sůl 0,20 kg
Celkem těsto 19,6 kg
Ztráty pečením 15 %/kg
Hmotnost po upečení 16,66 kg

Technologický postup:

Zápara   Ano
Teplota vody zápary 50°C
Bobtnání Cca. 2 hod.
Doba míchání (pomalu + rychle) 4 + 6 min.
(tuk se přidává po 2 min. pomalého míchání)  
Teplota těsta 27 - 30°C
Zrání těsta 10 min.
Kynutí 50 - 60 min.
1. Teplota / doba pečení 235°C / 13 min.
(teplota záleží na druhu pece)  

Home | Tisková verze | Mapa stránek | Kontakty

edited by N.E.S.P.I