Úvod Profil společnosti Propagace Poptávka Kontakty Obchodní zástupci Dokumenty

Produktové řady

BP6 - 4

Informace o produktu:
Klasický zlepšující přípravek k přípravě všech druhů pšeničného pečiva. Jako emulgační je použita směs monoglyceridů a datemů vyrobených z rostlinných olejů. Enzymatická složka obsahuje kromě amyloliticky aktivních enzymů, které ovlivňují rychlost kynutí a výsledný objem pečiva také složky, které snižují lepivost, zvyšují výtěžnost, zvyšují stabilitu a tím i prodlužují dobu zpracovatelnosti těsta. Přípravek také obsahuje významný podíl sladové mouky, která vytváří příjemnou chuť pečiva. Přípravek umožňuje dosažení velkých objemů a také výrazně zpomaluje průběh stárnutí, tak že výrobky si delší dobu udržují přijatelnou vláčnost.

Složení:
Pšeničná mouka hladká, emulgátory E471, E472e, pšeničná sladová mouka Diasta, premix pekařských enzymů, látka zlepšující mouku E300.

Balení skladování:
Výrobek je balen do papírových pytlů po 30 kg.
Skladujte v suchu a chladnu.

Trvanlivost:
Doba minimální trvanlivosti činí 6 měsíců.

Receptura na 3153 ks:

BP6 - 4  1 kg
Pšeničná mouka hladká 100 kg
Olej 5 litrů
Voda 50 litrů
Droždí 4 kg  
Cukr 2 kg
Sůl 2 kg
Celkem těsto 164 kg

Technologický postup:

Míchaní: 4 min. pomalu
  5 min. rychle
Odpočinek těsta: 10 - 15 min.
Kynutí: Cca. 50 min.
Pečení: 235°C 13 min.








(záleží na druhu pece)

Home | Tisková verze | Mapa stránek | Kontakty

edited by N.E.S.P.I