Úvod Profil společnosti Propagace Poptávka Kontakty Obchodní zástupci Dokumenty

Produktové řady

JH Sója

Informace o produktu:
Směs je určena pro výrobu sojového pečiva. Základ této směsi tvoří sojové výrobky, sojová drť, vločky a sojová mouka. Obsah rostlinné vlákniny doplňuje přídavek pšeničných na vlákninu bohatých surovin. Střídu hotového výrobku zpestřuje přídavek lněného semínka. Směs je jemně okořeněna kmínem a obsahuje i složky, které ovlivňují strukturu hotového výrobku.

Složení:
Sojová drť, sojové vločky, pšeničná mouka celozrnná a vlákninová, Sojová mouka, lněné semínko, okyselující přípravek (pšeničná mouka bobtnavá,regulátor kyselosti (E516, E262), kyselina (E300, E270), sůl, sušená syrovátka, emulgátor E322, E471, E472e, sojový lecitin, cukr, enzymy), pšeničná sladová mouka, emulgátory E471, E472e, pšeničná sladová mouka, ovesné vločky, směs koření, sůl, látka zlepšující mouku E300, směs pekařských enzymů.

Balení skladování:
Výrobek je balen do papírových pytlů po 30 kg.
Skladujte v suchu a chladnu.

Trvanlivost:
Doba minimální trvanlivosti činí 6 měsíců.

Receptura na 245 ks:

JH Sója  2,5 kg 
Pšeničná mouka hladká 10 kg
BP 6-4 0,1 kg
Voda 6 litrů
Tuk 0,4 kg
Droždí 0,4 kg
Sůl 0,20 kg
Celkem těsto 19,6 kg
Ztráty pečením 15 %/kg
Hmotnost po upečení 16,66 kg

Technologický postup:

Zápara   Ano 
Teplota vody zápary 50°C
Bobtnání Cca. 2 hod.
Doba míchání (pomalu + rychle) 4 + 6 min.
(tuk se přidává po 2 min. pomalého míchání)  
Teplota těsta  27 - 30°C
Zrání těsta 10 min.
Kynutí 50 - 60 min.
1. Teplota / doba pečení 235°C / 13 min.
(teplota záleží na druhu pece)  

Home | Tisková verze | Mapa stránek | Kontakty

edited by N.E.S.P.I