Úvod Profil společnosti Propagace Poptávka Kontakty Obchodní zástupci Dokumenty

Produktové řady

JH Krémák

Specifikace produktu

Kód výrobku: 605

Identifikace:
Sypká směs výrobu vanilkového krému do jemného pečiva.

Použití:
Je určena pro výrobu vanilkového krému do jemného pečiva.

Složení:
Škrob pšeničný, kukuřičný, vanilkové aroma, barvivo syntetické žluť žloutková.

Výrazně uvedené suroviny jsou přírodní alergeny.
Ve výrobním závodě jsou dále zpracovávány následující suroviny, které jsou přírodními alergeny: výrobky z obilovin obsahujících lepek, vaječné výrobky sušené, sojové výrobky, arašídy, suché skořápkové plody, sezamová semena, výrobky z bílé lupiny.

 

Jakostní parametry:

  Smyslové požadavky:

  • Vzhled:  homogenní směs
  • Vůně:  typická vanilková
  • Škůdci:  bez přítomnosti škůdců v jakémkoli stadiu vývoje

  Fyzikálně chemické požadavky:

  • Vlhkost:  max. 10%
  • Popel:  max. 2,5%

  Zdravotní nezávadnost:

  • Výrobek vyhovuje požadavkům zákona 110/97 a souvisejících zákonů a vyhlášek v aktuálním znění pozdějších předpisů.
  • Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.

 

Balení a skladování:
Výrobek je balen do papírových pytlů po 15 kg.
Skladujte v chladnu a suchu.

Trvanlivost:
Doba minimální trvanlivosti činí 6 měsíců a konec DMT je označen datem na etiketě.

Home | Tisková verze | Mapa stránek | Kontakty

edited by N.E.S.P.I