Úvod Profil společnosti Propagace Poptávka Kontakty Obchodní zástupci Dokumenty

Produktové řady

JH KORN světlý

Informace o produktu:
Směs je určena pro výrobu vícezrnného pečiva. Směs obsahuje kromě surovin s vysokým obsahem rostlinné vlákniny také významný podíl vločkovaných obilovin a semen sezamu, slunečnice, pohanky a lnu, tak že výsledné výrobky mají výrazně mramorovanou střídu s viditelnými zrnky jednotlivých semen. Chuť je jemně zvýrazněna praženým ječným sladem a výsledné pečivo má zlatavou barvu. Zajímavé je také použití této směsi jako přídavku do receptury chleba, který tím získá zajímavý vícezrnný charakter.

Složení:
Pšeničné otruby, lněné semínko, žitné vločky, sezam loupaný, pšeničné vločky, slunečnice loupaná, pšeničná mouka celozrnná, ovesné vločky, pohanka loupaná.

Balení skladování:
Výrobek je balen do papírových pytlů po 25 kg.
Skladujte v suchu a chladnu.

Trvanlivost:
Doba minimální trvanlivosti činí 6 měsíců.

Receptura na 245 ks:

JH KORN světlý 2,5 kg 
Pšeničná mouka hladká 10 kg
BP 6-4 0,1 kg
Voda 6 litrů
Tuk 0,4 kg
Droždí 0,4 kg
Sůl 0,20 kg
Celkem těsto 19,6 kg
Ztráty pečením 15 %/kg
Hmotnost po upečení 16,66 kg

Technologický postup:

Zápara   Ano 
Teplota vody zápary 50°C
Bobtnání Cca. 2 hod.
Doba míchání (pomalu + rychle) 4 + 6 min.
(tuk se přidává po 2 min. pomalého míchání)  
Teplota těsta  27 - 30°C
Zrání těsta 10 min.
Kynutí 50 - 60 min.
1. Teplota / doba pečení 235°C / 13 min.
(teplota záleží na druhu pece)  

Home | Tisková verze | Mapa stránek | Kontakty

edited by N.E.S.P.I